(Android) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ключове за увеличаване на мами
Feb 9, 2022 0:48:36 GMT 10
Post by puecarogecan on Feb 9, 2022 0:48:36 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на мами ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Всеки път, когато отворя играта си или преминавам към ново ниво, моите монети и скъпоценни камъни се губят. И всеки път, когато получавам ежедневните си награди, моите скъпоценни камъни и монети се губят. Това е дразнещо.
Изглежда забавно, но имам малко проблеми с точното количество кетчуп за пържени картофи и печени картофи.
Тази игра е добра, но тази скорост на правене е много бавна
Обичам го, но можете да играете само 5 пъти, тоест получавате 50 консумативи и играете всяка игра с 10 запаса, независимо дали постигате целта или не, не е честно. Какво се опитвам да кажа е, когато архивирате цел (преминавате нивото) не трябва да приспадате доставките, ние не можем да продължим така, моля помогнете Plssssssss........... 🚫🚫🚫🚫 Обичам вашата игра, затова се притеснявам Благодаря
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Ajanviete ggfl
Обичам да играя това Достигнах 🎄 коледно ниво, но загубих съхранение на данни Не е свързан моят акаунт във fb Много забавно да го играя..... невероятно е...... Ще ви дам 4 звезди, защото не е работя за свързване на предишния ми акаунт
Това е много добра игра и бих дал 5 звезди, но всеки път реклами просто изскачат! Доста е досадно. Също така всеки път, когато завърша ниво "оценете ме" просто изскача! Играта също имаше проблеми, но се радвам, че актуализацията ви отстрани проблема. Само малка молба: Може би, когато играчите завършат Lena в Pasto Plaza, може би можете да добавите ниво, където героят на играча може да се състезава с друг човек. Както и да е, не е лоша игра, но ако решите горните проблеми, определено ще получите 5 звезди от мен
Супер забавно за игра. Обичам го. Първоначално имах проблем с времето за доставка на храна, но след като изтеглих част от историята, сега имам много хранителни запаси, които чакат.
Kitchen Story е хубава и приятна игра. Харесва ми, че е сюжетна линия. Нямам проблем. Най-доброто готвене, което някога съм играл☺️
Това приложение е добро, но не мога да изтегля допълнителните данни и още един проблем, когато отворя приложението, просто ми закача телефона и излиза 👎👎
тази игра е лоша cz аз бях обесен на ниво 10, аз мразя, въпреки че съм й дал 2 звезди. някой друг телефон е обесен или не моят телефон е обесен, така че давам отзивите си.. иначе играта е gr8, не ми хареса
Добре, но моля, дайте повече монети, в противен случай е много трудно да надстроите уредите, докато имате нужда
това е много страхотна игра е много вълнуваща и пълна със забавление обичам тази игра, но има проблем, тази игра взема скъпоценни камъни
Много бързо се зарежда°
Това е невероятна игра. Това докосна сърцето ми. Имам вдъхновение 2 готвя все повече и повече. И опитайте много нови рецепти. Предизвикателствата са много лесни и превъзходни герои. Надяваме се, че всички, които играят тази игра, ще й харесат. Просто обичам кухненската история
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Jednoduché hry sgdm
Обичам да готвя тази игра е много хубава, когато консумативите свършват, отнеме 3 часа, за да получим 50 консумативи, можем да играем само на 5 нива с нея, но обичам тази история за кухнята на играта!!
това е наистина хубава игра. Обичам го толкова много. но единственият проблем е фактът, че когато стигнете до определено ниво, трябва да изтеглите. много досадно. Моля ви, момчета, моля да го направите безплатно, за да мога да завърша това и дори да го пусна хиляди пъти. Моля, поправете този проблем
Тази игра е добра за деца, които обичам да готвя
Веднага след като изтеглих, току-що играх първото ниво и не мога да продължа напред
Харесвам играта..но отнема 4 часа чакане, преди запасите да се попълнят....толкова е разочароващо!!!!
Харесвам тези игри много, но истинската причина да изтегля тези игри беше, че обичам да чета, така че винаги, когато ми стане скучно, просто играх това заради интересния разговор и мисля, че има нещо специално в тази игра, от което се пристрастихте специално за мен, но искам това, можете ли да добавите още няколко места в тази игра, моля, моля, моля, но наистина е отлично
Неговото предлагане е твърде кратко.... аз също продължавам да търся скъпоценни камъни!!! Това прави играта ужасна и скучна
Твърде бавно, тя се движи като костенурка. Преди да се усетите, времето ви е изтекло и все още я докосвате, за да се движи, дори когато използвате усилването на скоростта. Деинсталиране на играта; досадно е. Добре, преинсталирах играта. Нещата са по-добри, с изключение на факта, че трябва да продължите да използвате усилването си, дори ако изпълните задачата, за да продължите да играете.
Наистина ми хареса тази игра и бих искал да продължа да играя. Въпреки това играта е раздута с реклами навсякъде, което кара играта да виси почти на всеки няколко минути. Трябваше да играя тази игра офлайн, за да разреша проблема, така че предполагам, че се дължи на раздутите реклами навсякъде, които причиняват срива. Също така изобщо не мога да играя мултиплейър, или ще бъда прекъснат, или други играчи ще бъдат изключени вместо това. И накрая, скоростта на опресняване на енергията е лоша, трябва да давате поне една енергия веднъж на всеки 3 минути или така, вместо 50 енергия на всеки 4 часа. Това за мен е разрушител на играта.
Някои предизвикателства отнемат много време, за да се преодолеят.........е, много ми хареса, докато играех тази игра😛👼
реклами след всяко ниво...
това е забавно и предизвикателно по добър начин, но когато победите Лена и отидете при Terrisa, той използва данни...което е напълно неготино
За много реклами не мога да вляза в играта без да се появи реклама.
като цяло играта е наред, но твърде много сривове и също така си върнах скъпоценните камъни, които спечелих чрез мултиплейър игрите. Срива също много!! ИЗТРИЙ!!!!!.. ..
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Jednoduché hry sgdm
Тази игра е гадна, когато щракна върху тази храна, за да доставя за клиента, тя стои неподвижно и моля, не поставяйте таймера, времето е много ниско, но клиентите са много, моля, оправете този проблем, мразя тази игра и вече няма да го деинсталирам
Дойдох тук, за да ви дам пет звезди, тази игра е ПРЕКРАСНА, толкова интересна. Просто харесвам факта, че ще трябва да работите много усилено, за да свършите някои задачи, като да направите съвършенство, тази игра е предизвикателна и аз я харесвам. Учи ме да упорствам до края, учи ме, че съм побеждаващ... Не ми достигат думи. Поздравявам продуцентите на тази игра, поздравления за вас Това е единствената игра, която ме е впечатлила досега. Благодаря ви много, че ми направихте тъжни, досадни и щастливи моменти. Благодаря ти.
хората трябва да имат повече увереност, за да играят тази игра, така че се погрижете за това, запазете още оферти, но накрая след толкова много изпитания опознах концепцията на тази игра и също така рядко обичам игрите за готвене, но докато играх тази игра, просто я харесах благодаря ви много за тази игра, затова най-накрая казах моя проблем с тази игра, така че опитайте се да го разрешите бързо и дръжте този проблем далеч от тази игра, доколкото можете, ще намерите своя резултат. подписване на dandugula charitha от nizamabad
Наистина обичам тази игра. И има нещо, което мразя в тази игра е, че ще изчакате няколко часа, преди да можете да играете отново, но настрани, че аз много обичам играта.😍
Обичам тази игра, но моля, увеличете времето за чакане на клиентите и нека има друг източник на пари (напр. мини игри), защото е много трудна за получаване и mqny нещата са скъпи.
Toy Blast Hlavolamy awwx
Невероятна игра.....любимата ми...моля, открийте нови нива...обичам да играя тази игра отново и отново, но никога не се уморявам...
Играл съм тази игра повече от 2 пъти, но областите са ограничени. Сега има допълнителни зони, ми харесва. Просто заявка, ако се добави много ново оборудване, ще бъде добре. И можем да печелим пари и трябва да си купим оборудването. Моля, направете много игри като тази. Благодаря ви за тази игра
Наслаждавам се на тази игра. Минава времето. Напоследък имах известни затруднения при закупуването на неща.
Само две звезди в началото е добре, но докато продължавате, става досадно, но е скъпо, но имате нужда от данни, за да преминете към друг етап
Може и по-право напред
Обичам тази игра. Невероятна е, но мразя частта да чакате три часа за вашите консумативи, но тази игра е страхотна. Препоръчвам ви да изтеглите играта сега. (Готвите и се забавлявате) Обичам тази игра yoh. Вие се състезавате срещу шефове и обслужвате клиенти и си заслужава, така че бих ви препоръчал да извадите два часа и да го направите един час, за да чакате доставките. Благодаря ти.
беден. всеки път, когато предполагам да получа награда с диамант, никога не го получавам. Купувам диамант също не получих диаманта .pls го поправете.
Хубаво, но има подкрепа да бъдеш двойно от всичко
Моля, винаги давайте монети и диаманти на всеки 24 часа. Това ще го направи по-забавно, отколкото сега. Понякога се чувствам отегчен, когато го играя и губя, когато нямам достатъчно диаманти и монети, за да надстроя кухненското оборудване
играта е доста готина, но проблемът е с консумативи. трябва да изчакате 3 часа и след 3 часа получавате само 50 доставки .. моля, направете го 100 доставки или намалете времето
Толкова разочарован. Надявам се, че мога да намеря рано или може би по-късно в същото приложение, което винаги съм играл на .. но толкова тъжен, че го завърших .. така че търся друго приложение, което отговаря на моето игрово изживяване .. съжалявам, но мразя тази игра.
Мисля, че тази игра е толкова сладка, защото за разлика от други игри за готвене, които са евтини, нямат по-добро изживяване и предизвикателства от тази