Post by puecarogecan on Feb 9, 2022 0:36:27 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ рубати кристали ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Занадто слизько і немає контрольно-пропускних пунктів
Я так довго чекав гра супер розроби гра дуже класна і на компі я теж грав👏👏👏😂😂😂
Супер хардкор для мене, я говорю супер супер супер
Хороша гра. Але ви повинні вимкнути Інтернет під час гри, якщо ви хочете уникнути затримок.
Крута гра, я не знаю як в неї грати
Це весела гра, але трохи нудна з графікою
Imi place dar nu pot sa atac pentru ca nu am butonul de attack
Гра класна, але можна білше рівні?
Контроль жахливий. Це жахливий порт від ПК до мобільного пристрою.
ця гра так багато значить для мене. Я виріс із цією грою ще тоді, коли вона була флеш-грою. це така дивовижна гра і шалено добре оптимізована для мобільних пристроїв. чудова робота, на висоті.
Гра як на мене цікаво і захоплююча, але три зірок, тому що мені трохи не подобається, коли павуки тебе вбивають або віддають, що ти летиш у самий низ. А так гра класна. Скачуйте.🙂
попросити, щоб можна було біло брати за каво грати за дівчинку чи за хлобця
Дуже нудно, і паркур працює просто жорстко.
Я дав цьому погану рецензію через його болісно повільний вступ і неефективне виклад. Це може бути дуже добре, але гарне горе воно повільно розвивається. Вони повинні збільшити швидкість вступу та чітко виділити елементи керування на екрані.
Будь ласка, творець....зробіть три живими або шість...будь ласка
О, гра дуже гарна. Жодної помилки, елементи керування також гарні, завантажте цю гру на свій пристрій і дуже мало реклами
Жахливо, я не повинен був поставити вам зірочок, тому що я не міг увійти в гру на своєму Android, тому, якщо ви не виправите це, я видалю цю гру!
Burger Shop 2 Jednoduché hry rwhx
Чудова гра, але для мене вона неможлива через фатальну помилку в ігровому циклі. Здається, що фізика гри пов’язана з частотою кадрів, а екран мого телефону з частотою 120 Гц змушує гру працювати занадто швидко.
Потворне в цій грі - це adsssssss, будь ласка, видаліть рекламу, не потрібно купувати, щоб видалити рекламу, така марна трата грошей, якщо ви тільки видаляєте рекламу (ВИДАЛИТЕ ОГОЛОШЕННЯ)
четко
Нарешті я дочикався!!!!розраби ви найкращі!!!!
Гра бомба
Яка блискуча гра!! Анімація проста, але бездоганна. А управління дуже просте. У мене буквально не вистачає слів і не можу описати, наскільки це добре. Історія, фонова музика - все так заспокійливо і ідеально. Чудова робота розробників... Хотілося б побачити більше таких ігор або, можливо, наступні версії самої цієї гри.
Дуже крута гра 5 зірок Я її колись на сайті гравця. Вона тоді позначалася частинами. І вон на телефон випустили одну велику гру, та щей з доповненям.
Мені щиро шкода розробників, це одна з найбільш культових ігор. Я грав у World 1 на своєму 360, і це було найкраще. Ця нова версія набагато краща, і творці перевершили самих себе
Елементи керування відстійні
Розрободи Дібіли
Мій син любить цю гру, він грає в неї постійно, будь ласка, зробіть гарне оновлення
вауууууууууу.уу!!!!!!!!😮😮😮😮
Чудово, але додайте взуття та транспортні засоби плюс грейферний гак
Дуже класна гра тільки одне, тому що там би я хотіла виберати персонажів, наприклад дівчинку ісправте тоді поставлю 5 звізд😁😁😁
не додав жодної деталі, наприклад, коли ви розбиваєте ванну, і в World 3. Тут показано, як пірати з ванни звільнилися, І ЧОМУ КАПІТАН MANLY БОРОДА БОСС НЕ МОЖЕ ТУПАТИ НІНДЗЯ, ХОЧ У КАЦЦЕНІ ВІН БОРОДА ТУПАТИ НІНДЗЯ
Варто своїх витрат! Якщо у вас є контролер, це обов’язково. Як тільки ви заплатите за повну версію, гра дійсно відкриється, і запускати її буде приємно. Безперечно, є гірші способи витратити пару доларів.
Весело, і дотримується своїх флеш-заходів. Просто хочу запропонувати виправити рекламу, ви можете вийти з них, натиснувши кнопку «Назад» 😂
люблю це
Я навіть не можу його завантажити. Я зробив усі звичайні способи, щоб виправити це, і все ще не працює. Я просто хотів повернутися до свого дитинства, це багато чого просити.
Ваша чудова гра не робила рівнів такими жорсткими