Post by puecarogecan on Feb 9, 2022 0:33:28 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok altın kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Monster Fishing 2022 2022 version ▞▞▞
Hilelisi internet var youtubeden bakın indirin
Balıklarda sözde çünkü büyük balıkları zar yakalıyo insan gerçek çok güzel bir oyun yapana helal olsun
Tüm seviyelere kadar olan videoları izledim ve hiçbir şey ilgimi kaybetmeye başlamadı, kaçırırdım
iyi oyun ama cansız nesneler kabukları yalar ve bardaklar balıklardan daha sert savaşır. daha az savaşmalıdır. ne zamandan beri bir cgslice 400yds çizgiyi dışarı çekebilir
Monster Fishing 2022 Αθλήματα vtuq
Monster Fishing 2022 Sport reco
Daha yeni başladım ama şimdilik güzel. Yine de ekranlarda gezinmekte zorlanıyorum. Ben daha büyüğüm(54) yani siz gençlerin bir sorunu olmayacak.
Dosyalarıma erişmek için izin istiyor. Başka türlü oynamama izin vermiyor. Saçma.
Bu oyunu sevmedim bile benim için çok zordu
Ekler üzerinde oynanamaz bir aşırı dozdu
Dust Settle 3D - Galaxy Attack არკადული yapr
Gh
İyi oyun
Monster Fishing 2022 Sport nxsr
tamam
Seviye atlama elmaslarını neden alamadım (50 adet/seviye)?
güzel grafikler kötü kontrol
Çok eğlenceli bir oyun ve çok kolay çocuklar ve yetişkinler bunda iyi muhtemelen 10 yaşım için gerçekten iyi bir oyun ve bu yüzden 5 yıldızlı inceleme alıyorum
Bu oyunu sadece birkaç dakika oynadım... Biraz daha denedikten sonra daha fazla yıldız vereceğim.
ÇOK GÜÇLÜ!!!!! ŞİMDİYE KADARKİ EN KÖTÜ OYUN !!!!!!!!!! VE ÇOK FAZLA REKLAM?!?!! BU OYUNDAN NEFRET EDİYORUM!!!!!
Su ve ada grafikleri, bazı iyileştirme kalitesini ortalamanın altında kullanabilir. Balıkların sarılmasına engel olmamak için tansiyon ölçerin yerini değiştirir misiniz? Cevabınız için minnettar olurum... Her yönüyle eğlenceli ve zevkli bir oyun.
harika bir oyun ama balık havadayken ve ekrandan çıktığında o kadar iyi değil sıralama gerekiyor
lanet olsun yüklemeyim
Oyun güzel ama her seferinde aynı balık avını yapmaya devam ettiğiniz için bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor...
Güzel oyun bence valla
Her yerde çok keyifli balık tutabildiğin gerçeğini seviyorum
idare eder
güzel oyun ama sıkıcı değil
TEKLER İÇİN REKLAMLAR KONTROLLERE MÜDAHALE ETMEKTEDİR. KULLANIŞSIZ.
iyi
Bu oyunu seviyorum Geçmişte oynamıştım ve hala seviyorum bu oyunun şimdiye kadar yapılmış en iyi balık tutma oyunu olma potansiyeli çok yüksek Bu oyunu indirmenizi tavsiye ederim
Meh
Awsome oyun gliching başlayana kadar ve sonra bir şey yapamazsınız. çok ama çok güzel bir oyundu
Cok guzel bir oyun tavsiye ederim
Oyun açıldıktan sonra çalışmayı durduruyor
Bu uygulama, sadece yüklemek için telefonumdan giderek daha fazla veriyi silmemi ve silmemi istedi ve tüm işlemi toplam 26 kez yaptıktan sonra bile hata almaya devam ettim - 910 bs mazeret, kendisini yükledikten sonra bile ondan ve hemen sonra telefonumdan silindi
İyi
Bu oyunu seviyorum. Ekler çok fazla değil. Başlangıçta kolay gibi görünüyorum, ancak daha yüksek seviyelerde yeni balıkları toplamak daha uzun sürüyor, ancak meydan okumayı seviyorum. Teşekkürler arkadaşlar, hepsi bir arada epik bir oyun
İyi oyun daha fazla canavara ihtiyaç duyar
oyunun yüklenmesini beklemek uzun sürüyor
Neden cihaz dosyalarına, medyaya erişim isteniyor.... Vb. Kaldırma
Harika oyun. Uzun zamandır Ace Fishing oynuyordum. Eh artık değil!!!!!! Bu oyundaki kurulumunuz benim için mükemmel. Özellikle gergi çubuğu ve sarma simgeleri. Ve sen balık tutarken arka plandaki görüntüyü seviyorum. Bu oyunla Harika İş !!!